Välkommen till oss på Friskvårdscenter i Lycksele

http://www.friskvardscenter.se/lycksele/

Boka ditt pass nuBli medlem

vår anläggning finns

Löpband, crosstrainers, indoorwalkers, cyklar, roddmaskiner, stakmaskiner, stepmaskiner, trappmaskiner, styrkemaskiner med viktmagasin, 4-station, cablecross, benpress mm
Friviktsavdelning, hantlar 1-60 kg mm
Gruppträningssal med spinningcyklar, kettlebells, pumpstänger, hopprep, hantlar, stepbrädor mm

Öppettider för vårt gym:

Må-To 03:00-00:30
Fr: 03:00-23:00
Lö: 05:00-23:00
Sö: 05:00-00:30

Bemanning på vårt gym:

Må 09:00-12:00, 14:00-19:00
Ti: 08:00-17:00 (Lunch 12:00-13:00)
To: 09:00-16:00 (Lunch 12:00-13:00)

Besöksadress

Tallvägen 4, 921 41  Lycksele

Kontaktuppgifter

Bästa sätt att nå oss är via E-post till:
lycksele@friskvardscenter.se

Telefonnummer:     Swish:
070-375 35 23        123 694 23 53

 

 

Jag har en tagg och vill förlänga mitt träningskort!

11 + 10 =

Om du vill förlänga din tagg, fyll i ditt namn och din e-post. OBS minsta tid är 2 månader för månadskort (Priser, se nedan!) Vi förlänger då din tagg via datorn och du får därefter ett bekräftelse mail. 

 

Har du ingen tagg, fyll i  ”Bli medlem i Lycksele” 

Priser

Här hittar du våra olika träningskort. Korten finns både med eller utan bindningstid.

Månadskort och årskort skaffas genom att fylla i formuläret ”Bli medlem” här på hemsidan.

Faktura – sänds i första hand ut via angiven e-post. Önskas faktura utskickad per post tillkommer en fakturaavgift på 40 kr.

Dagkort

Klicka här:

 

Finns att köpa på Ica Norrmalm och Circle K (öppet dygnet runt)

  • Dagtagg 14-65+, 80 kr

Dagstagg gäller inköp aktuell dag ej dygn!

Priser Övriga avtal

Bli medlem

Bli medlem i Lycksele

Du som vill bli medlem hos oss, fyll i formuläret så ordnar vi dig en tagg/nyckel till Friskvårdscenter

Notera i meddelandefältet om du önskar vi sänder dig taggen med post eller om du vill hämta den på gymmet. (Vi kontaktar dig och kommer överens om en tid).

För företagskort eller hyra av gruppträningssal, kontakta oss här!

4 + 4 =

Träna hos oss:

Gruppträning

Tycker du om att cykla eller vill du hellre träna muskelstyrka, uthållighet eller explosivitet?
Du kanske hellre tycker om att dansa dig igenom träningen eller föredrar en lugnare träning?
Välj den aktivitet som passar dig. 

Oavsett om du är van att träna i grupp eller kommer till oss för första gången, tar våra gruppträningsinstruktörer hand om dig och hjälper dig genom passet.

Gruppträning är för alla, hitta ditt favoritpass hos oss! Vi bjuder på energi, glädje & gemenskap!

Glöm inte avboka din plats om du inte kan närvara på passet. Avbokning måste ske 4 timmar innan passet startar.
Vid frånvaro på passet där du är inbokad debiteras en avgift om 60 kr samt faktureringsavgift på 25 kr.

Trim Spinn Intro

Passet för dig som aldrig cyklat förr eller vill förbättra cykeltekniken. Vi går igenom cykeln inställningar, Cyklingens tre positioner. Vi går även igenom tekniken och övar på den för att få ut det mesta från passet. Vi tar oss genom härlig terräng tillsammans i grupp.
Som nybörjare rekommenderar vi att ge spinncycling minst fem tillfällen, för då är du fast! Du kommer att ÄLSKA spinning 🙂

Trim Spinn After-Work

Tillsammans i grupp tar vi oss igenom härliga dalar, trampar utför snabba backar, klättrar upp i outforskad terräng. Banprofilen varierar i olika etapper. Pulsen kommer att vara hög, känslan att du är oslagbar infinner sig och när passet är över är du en VINNARE! 🙂

Trim Spinn Morgonpasset

För den morgonpigge är detta ett underbart sätt att starta dagen. Vi cyklar tillsammans i varierande terräng med vårt egna motstånd i ca 30-35 minuter.

Cirkelträning

Cirkelträning är snabbt, effektivt & roligt. Detta pass består av funktionell styrke- & konditionsträning i cirkelträningsformat. Här uppmanas att du använda vikter &/eller egen kroppsvikt för att göra övningarna effektiva helt efter egen förmåga.

TrimFit

Dessa pass erbjuder högintensiv träning som konstant varieras. Träningen syftar till att vara så funktionell som möjligt. Den består av tre huvuddelar: konditionsträning, styrketräning och gymnastiska-/kroppsviktsövningar. Utifrån dessa går att göra oändliga många kombinationer av olika övningar och upplägg. Inget pass är det andra likt. Passen går att ”skala”, det vill säga anpassas till varje deltagare utifrån dennes nivå. Det man dock kan vara säker på, är att passen alltid skapar möjligheter för att göra så att svetten sprutar och musklerna skakar!

Trim Total

Trim-Total ett trimfit inspirerande pass där träningsupplägget varierar från gång till gång. Alltid nya spännande utmaningar.

Dräparen

Detta pass är inte alltid ett återkommande pass, kommer ”poppa” upp mellan varven missa inte anmäla dig då!

I detta pass varvar vi styrke- och konditionsövningar i olika stationer. Du anpassar nivån efter din egen dagsform. Garanterad träningsvärk.

Stark och snabb

Stark och Snabb har snabbt blivit ett populärt pass bland våra deltagare. Och det är ju inte så konstigt, vi har sjukt roligt! Stark och Snabb är ett svettigt pass där vi varvar spinning och styrka. Medtag ditt jävlar anamma och vattenflaska!

Pump

Styrketräning i grupp till härlig musik.

Kettlebells

Kettlebells är en väldigt allsidig träningsform. Med klot anpassade till ens egen kroppsvikt, utmaning och motivation tränar vi explosivitet, muskeluppbyggnad, balans, uthållighet och kondition.

Kettlebells är en funktionell träningsform, som gynnar oss i våran vardag, genom att lyfta rätt och bygga starka muskelgrupper som ger oss en bra förutsättning i vardagslivet.

Träningsformen ger snabba resultat, om man vågar utmana sig själv.

Pilates

Att träna med hjälp av den stora bollen är ett bra komplemet till den klassiska styrketräningen och ger ökad balans, bättre koordinationsförmåga, bättre kroppskontroll, bättre hållning och bättre bålstabilitet. Passar nybörjare/den vane.

Dans&Move

Är ett energiberikat danspass där allt kan hända, endorfinerna mullrar, glädjen spritter i hela kroppen. Vad kan bli bätrtre?

Zumba

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar.

Styrketräning

Vill du träna kondition och styrka?
Vi lär dig hur maskinerna fungerar och hjälper dig igång med din träning.
I vårt gym finns det plats för alla, både nybörjare och vana gymbesökare.

I vårt fullt utrustade gym kan du träna styrketräning med både maskiner och fria vikter. Vi har styrketräningsmaskiner för alla muskelgrupper och många varianter av fria vikter som gör det lätt för dig att träna på ett effektivt och roligt sätt. Vi har även kettlebells i alla viktklasser och utrustning för TRX-träning.

Du som vill träna kondition eller värma upp inför styrketräningen gör det i vår konditionsavdelning. Vi har flera löpband, crosstrainer, motionscyklar, roddmaskiner, trappmaskin och stakmaskin. I konditionsavdelningen hänger TV-skärmar att vila ögonen på under ditt träningspass.

Friskvårdscenter i Lycksele

Trim365 Lycksele

Trim365 Lycksele

Öppettider

Kommer senare!

Besöksadress

Tallvägen 4, 921 41  Lycksele

Kontaktuppgifter

E-post: lycksele@trim365.se

Kontakta oss

4 + 8 =