Välkommen till oss på Trim365 i Storuman

Trim365 är ett så kallat nyckelgym. Det innebär att du som är kund hos oss får en personlig tagg för att komma in genom dörren. Vi har öppet alla dagar året om.

Vi uppdaterar också vår Facebook-sida regelbundet med nyheter om vad som händer på Trim365. Följ oss gärna där om du använder Facebook. Så här fungerar vårt nya bokningssystem!Bokningsknapp för pass Bli medlem

Öppettider för vårt gym:

Måndag – fredag: 05:00-23:00
Lördag – söndag: 06:00-22:00

Besöksadress

Järnvägsgatan 20, 923 31 Storuman

Kontaktuppgifter

Bästa sätt att nå oss är via E-post till: info@trim365.se

Ni kan även prova att nå oss på vår mobil, tel dagtid: 076 – 779 21 21

Jag har en tagg och vill starta om mitt träningskort!

2 + 10 =

Fyll i namn och e-post. I meddelanderutan skriver du vilket typ av medlemskap du önskar. (Priser, se nedan!) Du får ett bekräftelse mail från oss när vi startat om din tagg.

Har du ingen tagg, fyll i ”Bli medlem i Storuman”

Priser

Kontakta oss för priser.

info@trim365.se

076 – 779 21 21

Månadskort och årskort skaffas genom att fylla i formuläret ”Bli medlem” här på hemsidan.

Dag och veckotagg

Fullvärdigt Dag och veckotagg

Finns att köpa på Frendo Krysset

  • Dagtagg 14-65+, 80 kr
  • Veckotagg 14-65+, 250 kr
Månadskort - Utan bindningstid

Fullvärdigt kort för gym och gruppträning

  • Ungdom 14-18 år, 199 kr per månad
  • Vuxen 19-64 år, 389 kr per månad
  • Vuxen 65+, 249 kr per månad

Familjerabatt

Om minst en förälder/vårdnadshavare i familjen betalar för fullvärdigt medlemskap, får ni teckna ett ungdomskort för 99 kr per månad.

12 mån bindningstid

Fullvärdigt kort för gym och gruppträning

  • Ungdom 14-18 år, 149 kr per månad
  • Vuxen 19-64 år, 289 kr per månad
  • Vuxen 65+, 189 kr per månad

Familjerabatt

Om minst en förälder/vårdnadshavare i familjen betalar för fullvärdigt medlemskap, får ni teckna ett ungdomskort för 99 kr per månad.

Bli medlem

Bli medlem i Storuman

Du som vill bli medlem hos oss, fyll i formuläret så fixar vi resten.

”]

” title_font=”Arial||||” subhead_font=”Arial||||” content_font=”Arial||||” button_two_text=”Bli medlem” button_two_url=”http://trim365.se/storuman/#medlem”]

För företagskort eller hyra av gruppträningssal, kontakta oss här!

7 + 4 =

Träna hos oss

Gruppträning

Tycker du om att cykla eller vill du hellre träna muskelstyrka, uthållighet eller explosivitet?
Du kanske hellre tycker om att dansa dig igenom träningen eller föredrar ett lugnare träning?

Oavsett om du är van att träna i grupp eller kommer till oss för första gången, tar våra gruppträningsledare hand om dig och guidar dig genom passet.

Gruppträning är för alla, hitta ditt favoritpass hos oss! Hos oss får du energi, glädje & gemenskap!

Kettlebells

Kettlebells är en väldigt allsidig träningsform. Med klot anpassade till ens egen kroppsvikt, utmaning och motivation tränar vi explosivitet, muskeluppbyggnad, balans, uthållighet och kondition.

Passen körs månadsvis till mestadels tuffare musik. När en ny månad påbörjas, utmanar vi oss med nya övningar som vi får nöta in och lära oss under den månaden, för att månaden därpå, pressa nya muskelgrupper med nya övningar.

Kettlebells är en funktionell träningsform, som gynnar oss i våran vardag, genom att lyfta rätt och bygga starka muskelgrupper som ger oss en bra förutsättning i vardagslivet.

Träningsformen ger snabba resultat, om man vågar utmana sig själv.

TrimSpin

Spinning är en effektiv och uppbyggande träningsform för hela kroppen med fokus på ben, rygg och mage. Det är ett bra och skonsamt sätt att träna på, då du bestämmer motståndet på cykeln efter din egen förmåga. Det passar både nybörjare och vana spinnare.

Vi cyklar i takt med musiken, spänn fast fötterna och låt musiken ta dig fram. 

Till musikens rytm och omväxlande sittande och stående, bestämmer du själv vilken nivå du lägger detta tidlösa, klassiska cykelpass.

TrimSpin passen finns i olika längder mellan 30-55 minuter.


TrimFys

Träna 55 minuter styrka och kondition i en energisk mix. Använd skivstång, stepbräda och din egen kroppsvikt för att träna olika muskelgrupper i intervaller.

SpinPump

SpinPump består av 30 minuter spinning och 30 minuter styrketräning.  Ett enkelt och rejält pass där alla kan vara med, både nybörjare och du som är van att träna.

TrimCore

På TrimCore jobbar vi med bålstabilitet för både nybörjare och mer vana deltagare med fokus på att balans, funktionalitet och stabilitet. Vi jobbar med hantlar, gummiband och vår egen kroppsvikt och det finns alltid ett lättare eller tyngre alternativ. Passet är 30 minuter.

TrimCirkel

Välkommen till ett konditions- och styrkepass som passar både dig som vill komma igång med träning och dig som tränar mycket. Vi jobbar stationsvis med tre valbara nivåer på varje station – lätt, medel och intensiv.

Enkelt och effektivt för alla!

TrimTime

Ett pass för dig som vill lägga en god grund för att klara vardagen eller en annan idrott, till exempel löpning.  Bygg upp styrka, smidighet och uthållighet. 55 minuters genomkörare med eller utan vikter utifrån din egen nivå och förmåga.

Yoga

Väck energin och mota bort stressen i kroppen genom mjuka rörelser och djup, medveten andning. Ett mjukt, avslappande 55-minuterspass som ökar din rörlighet och smidighet.

Zumba Fitness

Glöm nästan bort att du tränar genom att dansa loss i 55 minuter till medryckande musik. Vi använder enbart dansinspirerade steg och vår egen kropp för ett svettigt pass fyllt av ren dansglädje.

Morgonpasset

Morgonpasset är vår lördagskoncept. Kör spinning 30 minuter och därefter funktionella styrkeövningar där vi bland annat använder oss av pilatesbollen.

Söndagspasset

På söndagar kl. 19.30 kör vi efter ett rullande schema under vårterminen 2016. Vi kör bland annat TrimSpin, TrimFys, TrimTime och olika varianter där vi kombinerar spinning och styrka. Håll koll på vår sida på facebook och i Timecenter där vi informerar om veckans söndagspass.

Styrketräning

Vill du träna kondition och styrka?
Vi lär dig hur maskinerna fungerar och hjälper dig igång med din träning.
I vårt gym finns det plats för alla, både nybörjare och vana gymbesökare.

I vårt fullt utrustade gym kan du träna styrketräning med både maskiner och fria vikter. Vi har styrketräningsmaskiner för alla muskelgrupper och många varianter av fria vikter som gör det lätt för dig att träna på ett effektivt och roligt sätt. Vi har även kettlebells i alla viktklasser och utrustning för TRX-träning.

Du som vill träna kondition eller värma upp inför styrketräningen gör det i vår konditionsavdelning. Vi har flera löpband, crosstrainer, motionscyklar, roddmaskiner, trappmaskin och stakmaskin. I konditionsavdelningen hänger TV-skärmar att vila ögonen på under ditt träningspass.

Trim365 i Storuman

Trim365 Storuman

Trim356 Storuman

Öppettider

Måndag – fredag: 05:00-23:00
Lördag – söndag: 06:00-22:00

Besöksadress

Järnvägsgatan, Storuman

Kontaktuppgifter

E-post: storuman@trim365.se

Kontakta oss

7 + 2 =