Välkommen till oss på Trim365 i Sorsele

Trim365 är ett så kallat nyckelgym. Det innebär att du som är kund hos oss får en personlig tagg för att komma in genom dörren. Vi har öppet alla dagar året om. Vi uppdaterar också vår Facebook-sida regelbundet med nyheter om vad som händer på Trim365. Följ oss gärna där om du använder Facebook. Bli medlem!

Jag har en tagg och vill starta om mitt träningskort!

7 + 12 =

Fyll i namn och e-post. I meddelanderutan skriver du vilket typ av medlemskap du önskar. (Priser, se nedan!) Du får ett bekräftelse mail från oss när vi startat om din tagg.

Har du ingen tagg, fyll i ”Bli medlem i Sorsele”

Priser

Korten finns både med eller utan bindningstid.
Löser du avtal för 12 månader kan du frysa ditt medlemskap max 1 månad vid ett tillfälle under bindningstiden.

Faktura – sänds i första hand ut via angiven e-post. Önskas faktura utskickad per post tillkommer en fakturaavgift på 40 kr.

Dagskort – alla åldrar, 80 kr (köps på Ica Nära Sorsele). Gäller endast inköpsdag – ej dygn. 

Veckokort –  alla åldrar, 250 kr (köps på Ica Nära Sorsele). Gäller inköpsdag + 6 dagar till.

Månadskort – gäller från inköpsdatum och en månad framåt. Det kommer att mailas ut en ny faktura för varje kommande månad. Din tagg förlängs automatiskt, du behöver bara meddela oss om du vill avsluta eller ändra ditt medlemskap.

Årskort 

Faktura – bindningstiden gäller från inköpsdatum och ett år framåt. Det kommer att mailas ut en ny faktura för varje kommande period. Din tagg förlängs automatiskt, du behöver bara meddela oss om du vill avsluta eller ändra ditt medlemskap. 

Autogiro – väljer man att betala via autogiro så gäller bindningstiden från inköpsdatum och ett år framåt, därefter rullar autogirot på som en prenumeration tills du själv väljer att avsluta det!

Månadskort och årskort skaffas genom att fylla i formuläret ”Bli medlem” här på hemsidan.

Om Trim365 Sorsele är obemannat kan man gå in på Ica Nära Sorsele och fylla i ett medlemsformulär för månads- eller årskort. Då får man sin nyckeltagg direkt! 

12 mån bindningstid

Olika betalningsalternativ och priser för medlemskap med 12 mån bindningstid:

 

Faktura

Det går att dela upp betalningen på kvartal eller halvår.

  • Ungdom 14-18 år,  1788 kr per år
  • Vuxen 19-64 år, 3468 kr per år
  • Vuxen 65+, 2268 kr per år

Autogiro

Vill ni betala ert årskort månadsvis går det bra genom att teckna Autogiro.

Då eran bindingstid gått ut återgår månadspriset till ordinarie obundet. Det går självklart bra att binda sig för ytterligare 12 månader.

  • Ungdom 14-18 år,  149 kr per månad
  • Vuxen 19-64 år, 289 kr per månad
  • Vuxen 65+, 189 kr per månad

 

Familjerabatt

Om minst en förälder/vårdnadshavare i familjen betalar för ett kort med 12 mån bindningstid, får ni teckna ett ungdomskort för 99 kr per måpad.

Månadskort - Utan bindningstid

Fullvärdigt kort för gym och gruppträning

  • Ungdom 14-18 år, 199 kr per månad
  • Vuxen 19-64 år, 389 kr per månad
  • Vuxen 65+, 249 kr per månad

Alla alternativ går även att få som Autogiro utan bindningstid.

 

Familjerabatt

Om minst en förälder/vårdnadshavare i familjen betalar för fullvärdigt medlemskap, får ni teckna ett ungdomskort för 99 kr per månad.

Bli medlem

Bli medlem i Sorsele

Du som vill bli medlem hos oss, fyll i formuläret så fixar vi resten.

För företagskort eller hyra av gruppträningssal, kontakta oss här!

12 + 9 =

Träna hos oss:

Gruppträning

Tycker du om att cykla eller vill du hellre träna muskelstyrka, uthållighet eller explosivitet?
Du kanske hellre tycker om att dansa dig igenom träningen eller föredrar ett lugnare träning?

Oavsett om du är van att träna i grupp eller kommer till oss för första gången, tar våra gruppträningsledare hand om dig och guidar dig genom passet.

Gruppträning är för alla, hitta ditt favoritpass hos oss! Hos oss får du energi, glädje & gemenskap!

TrimHiit
HIIT står för högintensiv intervallträning. Det finns många varianter på HIIT. Gemensamt för HIIT-pass är att hög intensitet varvas med kort vila i ett antal omgångar. När du utför högintensiva pass får du bättre kondition, blodsockerkontroll, aptitkontroll och fettförbränning. Det är också ett effektivt sätt för viktnedgång.
Korta intervaller på 20-45 sek.
Hög intensitet. När du tränar med hög intensitet för att nå ditt VO2 max(din maximala syreupptagningsförmåga), kommer ”efterfettförbränningen” att triggas. Det betyder att din kropp kommer att bränna mer kalorier i upp till 48 timmar efter att din träning har tagit slut.
 
Intervallträning. När du växlar mellan perioder utav lågintensiv träning och högintensiv träning förlorar du inte bara fett utan du bygger även upp din kondition. Med intervallträning kan du också förbättra din VO2 max och på det sättet klara av mer saker i både träningen och i vardagen.

När du kombinerar dessa två träningsformer får du högintensiv intervallträning där du ger ditt allt under en kort tid följt utav korta viloperioder. HIIT tränar både ditt aerobiska och anaerobiska energisystem.

Träningen sker med t.ex. skivstång, hantlar, kettlebells, kroppsvikt, hopprep, medicinbollar, cykel och andra enkla redskap.
Ett perfekt sätt att få mycket träning, på kort tid.
Ledare: Gaby Keller
TrimFit

TrimFit är ett styrke- och konditionsprogram som bygger på ständigt varierande funktionella rörelser utförda under hög intensitet och olika tidsintervall. Vi gör sådant som efterliknar de fysiska utmaningar som mötte våra förfäder: sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Vi har de här rörelserna i oss naturligt och de ligger till grund för de övningar som strävar efter att bemästra inom TrimFit.

Detta för att uppnå fysisk prestationsförmåga. Alltså att bli så allsidig som möjligt med lika stor förmåga i var och en av följande fysiska färdigheter: – Rörlighet – Kondition – Uthållighet – Styrka
– Snabbhet – Explosivitet – Smidighet – Koordination – Precision – Balans
Vi söker arbetskapacitet i alla tänkbara rörelser och olika långa utmaningar. Träningen sker med
t.ex. skivstång, hantlar, kettlebell, räcke, klättringsrep, hopprep, romerska ringar, medicinbollar och andra enkla redskap.

I TrimFit tar vi de effektiva momenten från konditionsträning, gymnastik och styrkelyft, för att förbereda våra kroppar för utmaningarna utanför gymmets väggar.

TrimFit är en träningsmetod med ett brett utbud av naturliga rörelser. Det är RIKTIG träning som är utmanande och rolig för såväl motionär som elit.

Ledare: Sofia Bidner

TrimCirkel

Cirkelträning

Cirkelträning bygger på att man kör olika stationer där man i korta intervaller tränar olika muskelgrupper efter sin egen nivå. Träningen kan varieras i det oändliga och bestå av såväl konditions- som styrkeövningar. Träna styrka, uthållighet och koordination på din egen nivå.

Cirkelträning passar alla, såväl otränade som vältränade – var och en kan anpassa träningstakten efter sin egen förutsättning.

Ledare: Malin Fjällström

TrimSpin 45

Trim Spin 45

Cykling är enkel och effektiv konditionsträning. Fartfyllda raksträckor kombineras med backar, allt för att skapa känslan av kuperad terräng. Trim Spin innehåller en variation av raksträckor och backar i olika tempon och har ofta inslag av intervaller. Tuffa utmaningar blandas med lättare partier för att du ska få ha roligt och svettas på samma gång.  Instruktören finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. 

Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder. Du bestämmer själv över sitt motstånd och hur tufft du vill jobba utefter dagsform och förmåga.

Du kan cykla i träningsskor eller cykelskor med SPD clips. Vi svettas mycket under passet och därför rekommenderar vi att du tar med en handduk och en vattenflaska. 

Passets längd är 45 min.

Ledare: Johanna Johansson

Styrketrampet

Cykling 6 minuter varvat med styrkestationer 2 x 3 minuter i HIIT-intervaller i totalt en timme. Ett pass för att förbättra flåset och ge samtliga muskler i kroppen en rejäl genomkörare. Vattenflaska och svetthandduk behövs!

Passet passar både otränade och vältränade.

OBS!! Detta är inte ett spinningpass!!

Ledare: Sara Grundström

Seniorgympa

Ett pass som körs till härlig musik och erbjuder träning för dej som är äldre.

Med övningar som både tar hänsyn, bygger upp och utmanar.

Alla är välkomna, tränade som otränade.

Vi ses väl!

Ledare: Etty Karlsson
TrimStreet

Ett roligt danspass där vi främst lär oss olika koreografier.

Vi kommer jobba med koordination, kondition och styrka men även att känna musiken vi dansar till.

Kom och känn dansglädjen!

Ledare: Fanny Zetterberg

Mamma-Baby
Mamma-baby är anpassad träning för dig som är nybliven mamma eller gravid. Vi lägger upp olika, varierande pass och finns hela tiden där för dig. Under Mamma-baby passen är barnen och den sociala gemenskapen lika viktig som träningen.  Träningen är individuell och vi tar dig vidare i din träning med kondition, styrka och rörlighet där fokus ligger på de djupa och stabiliserande musklerna.
VÄLKOMNA!

Ledare: Jelena Svanström

TrimBox

TrimBox

Medeltufft pass där vi tillsammans slår och sparkar bort aggressioner på mitsar och säckar. Intensiteten i passet reglerar du själv enligt förutsättning.

Ingen förkunskap krävs.

Hur man ska slå och sparka visas innan varje pass när det behövs. Slag-/sparkteknik samt kombinationer kommer att fokuseras på, men delar av passet kommer vi även att jobba med kroppsövningar som upphopp, armhävningar, situps etc.

Välkomna till ett svettigt överraskande terapeutiskt pass!

Ledare: Henrik Brännlund

TrimRetro

Ett pass där vi varvar kondition och styrka till medryckande musik, typ ”gammaldags” gympa.

Hela kroppen får sig en genomkörare med stora rörelser som får dej att bli glad och kan njuta av den känslan hela dagen.

VÄLKOMNA!

Ledare: Ylwa Lidén

TrimOut

TrimOut är en blandning av styrke- & konditionsövningar med varierat upplägg varje vecka. Möjlighet till förbättring av tidigare resultat finns då passen är återkommande utifrån era önskemål. Vi jobbar individuellt eller i team, med olika fokus beroende på passets utformning.

Gemensam stretching sker efter passets sluttid för de som vill.
TrimOut passar dig med träningsbakgrund.
Dagens fokus: se aktuellt pass på www.timecenter.se/trim365sorsele

Ledare: Ewa Stokka

Spontana pass, se nedan:

Puls & Styrka

Vi jobbar här med både kondition och styrka i ett varierat pass med Step, kettlebells och pump.

En timmes fartfylld och svettigt pass där musiken och glädjen tar dej till oanade möjligheter 😊

VÄLKOMNA!

Ledare: Ylwa Lidén

TrimGrym

Här bränner vi fett, bygger upp muskelstyrka och ökar din spänst.

Vi använder den egna kroppsvikten, steplåda och viktplattor för att öka träningseffekten för att bli starkare, snabbare och mer explosiv.
VÄLKOMNA att utmana dej och din kropp ☺
Kom inte hungriga på passet, ät ordentligt innan.
Ledare: Ylwa Lidén
TrimKettlebell

Kettlebells – kanonkuleliknande vikter med tjocka handtag – användes av ryska tyngdlyftare redan för över hundra år sedan. Vikterna har samma fördelar som hantlar, plus några till. De supertjocka handtagen är en utmaning i sig att greppa och viktens läge i förhållande till handtaget ger extra bålträning. Och det bästa av allt är att kettlebells är så mångsidiga. De är idealiska för explosiva övningar som sätter stora muskler i arbete, bränner fett och bygger styrka. Dessutom ger de klassiska övningar som bröstpress och flyes en ny dimension.
Kettlebellträning är en funktionell träningsform utifrån vardagens utmaningar och med fokus på helkroppsrörelser där du förbättrar och utmanar styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination.

Träningen ger med andra ord styrka, ökad rörlighet och stabilitet i de muskelgrupper som vi använder dagligen, vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära barnen eller träna inför Vasaloppet. Därför är kettlebellträning något som alla kan utföra och dra nytta av.
På TrimGirja passet kommer du bland annat att få lära dig de klassiska övningarna ”The Almighty ten”,  De 10 fantastiska övningarna som tränar upp HELA kroppen i allmänhet.

Ledare: Malin Fjällström

TrimPump

Effektiv och pulshöjande styrketräning i grupp där dina muskler arbetar uthålligt och på topp. 

Träningen utförs med skivstång, vikter och din egen kropp som redskap. Övningarna i passet innefattar för hela kroppen. Gruppdynamiken och den inspirerande musiken gör att du kommer prestera mer än du trodde från början. Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder.  Du själv bestämmer hur tunga vikter du använder.

Passets längd är 60 min

Ledare: Johanna Johansson

Styrketräning

Vill du träna kondition och styrka?
Vi lär dig hur maskinerna fungerar och hjälper dig igång med din träning.
I vårt gym finns det plats för alla, både nybörjare och vana gymbesökare.

I vårt fullt utrustade gym kan du träna styrketräning med både maskiner och fria vikter. Vi har styrketräningsmaskiner för alla muskelgrupper och många varianter av fria vikter som gör det lätt för dig att träna på ett effektivt och roligt sätt. Vi har även kettlebells i alla viktklasser och utrustning för TRX-träning.

Du som vill träna kondition eller värma upp inför styrketräningen gör det i vår konditionsavdelning. Vi har flera löpband, crosstrainer, motionscyklar, roddmaskiner, trappmaskin och stakmaskin. I konditionsavdelningen hänger TV-skärmar att vila ögonen på under ditt träningspass.

Trim365 i Sorsele

Trim365 Sorsele

Trim365 Sorsele

Öppettider

Måndag – Söndag: 03:00-23:00

Besöksadress

Strandvägen 2, Sorsele

Kontaktuppgifter

E-post: sorsele@trim365.se

Kontakta oss

9 + 10 =

Öppettider för vårt gym:

Alla dagar: kl.03:00-23:00

Besöksadress

Strandvägen 2, Sorsele

Kontaktuppgifter

Bästa sätt att nå oss är via E-post till: sorsele@trim365.se

Ni kan även prova att nå oss på vår mobil, tel dagtid: 070 – 226 65 39